Tevredenheid gegarandeerd?

Wij garanderen u dat het gebruik van de BellyTalk Doppler absoluut een fantastische ervaring voor u zult zijn.
Alle Doppler’s staan onder volledige garantie, mocht er tijdens de huurperiode iets gebeuren met de Doppler waardoor deze niet meer bruikbaar is dan zorgen wij ervoor dat u tijdens deze huurperiode zo snel mogelijk in het bezit wordt gesteld van een nieuwe Doppler zonder enige kosten!

Betalingswijze

De betalingen worden verricht per factuur, makkelijk en eenvoudig! Nadat u de doppler heeft ontvangen wordt de factuur per email naar u verzonden.

De factuur wordt u daarna maandelijks toegezonden zolang de huurperiode duurt.

Hoe kan ik mijn eigen hartslag onderscheiden dan dat van de baby (‘s)?

De hartslag van uw baby is vele malen sneller dan uw eigen hartslag.
Soms is de hartslag van een baby te vergelijken met een paard dat galoppeert.
U kunt uw hartslag onderscheiden door het lagere ritme dan dat van uw baby.
Terwijl u zoekt naar de hartslag van uw baby kunt u tevens een soort geruis horen, dat is de stroming van uw bloed.

Hoeveel hartslagen per minuut zal ik horen?

De hartslag van de baby ligt meestal tussen de 120 en 160 hartslagen per minuut, een stuk sneller dan uw eigen hartslag! Mocht de hartslag van de baby minder zijn dan 120 hartslagen per minuut dan adviseren wij u om contact op te nemen met de verloskundige om daar overleg mee te hebben.

Beweging van de baby

Vanaf 27 weken zwangerschap is het belangrijk dat u de baby elke dag voelt bewegen, mocht dit veranderen en u de baby niet of minder voelt bewegen maar wel een hartslag kunt registeren willen wij u adviseren om toch contact op te nemen met uw verloskundige. Het horen van de harstslag hoeft niet te betekenen dat er op dat moment niets mis is met de baby!

Wat te doen als ik de hartslag niet kan vinden?

Misschien ligt de baby op het moment dat u het hartje wilt luisteren niet in de goede positie om dit te kunnen registeren.
Wij adviseren u om dan even te wachten en het daarna weer eens te proberen, wie weet ligt de baby er dan beter voor zodat u geen problemen heeft met het registeren van de hartslag.
Kijkt u ook bij het hoofdstuks "tips" voor specifieke instructies.

Hoe werkt de BellyTalk monitor?

Bij de doppler wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven die voor het menselijke gehoor niet waarneembaar zijn. Dit heet ook wel ultrageluid. De ultrageluidsgolven worden vanuit de doppler het lichaam ingezonden via de doppler, die direct contact maakt met de huid, en geluidsgolven kan zenden en ontvangen. Om het geluid goed te kunnen ontvangen en uitzenden, zit er gel tussen de doppler en de huid. De gel zorgt ervoor dat de golven van het ultrageluid goed worden overgebracht . Ultrageluid kan zich namelijk niet verplaatsen door lucht.

Lees ook de TIPS

Is de BellyTalk Monitor veilig in gebruik?

Uit verschillende medische studies is gebleken dat er geen risico bestaat voor moeder en kind bij het gebruik van professionele Doppler’s werkend met ultrasoon geluid voor het beluisteren van het hart.
Na meer dan 30 jaar regelmatig gebruik door verloskundigen en doktoren wereldwijd is er nog nooit aangetoond dat er gevaar kan ontstaan tijdens het gebruik van deze  Doppler’s.

De BellyTalk Doppler is een professioneel medisch gecertificeerd en beproefd instrument dat voldoet aan alle huidige wettelijke richtlijnen en bepalingen.

Onlangs hebben wij contact gehad met een arts uit het VU medisch centrum te Amsterdam en die heeft verzekerde dat een paar keer per dag een minuutje absoluut geen probleem hoeft te zijn!

Voor hoeveel maanden mag ik de BellyTalk Monitor huren?

Er is geen beperking in het aantal " huur " maanden, u bepaalt zelf wanneer u de BellyTalk monitor aan ons retourneert.

Moet ik speciale lotion of gel gebruiken?

Bij uw bestelling krijgt u speciale ultrasoon gel bijgeleverd, mocht deze opraken dan kunt u bij ons nieuwe gel bestellen via onze website en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk weer in het bezit bent van nieuwe gel. De kosten voor een nieuwe tube gel zijn € 5,95.

Bezorging in het buitenland?

Uiteraard bezorgen wij ook in het buitenland. Bij de bestelling kunt u aangeven naar welk land de doppler gestuurd moet worden. De verzendkosten worden u doorgegeven.

produkten

Doppler met recorder

Doppler met display

Bestellen


Het hartje horen en opnemen, 29 euro per maand!
Met extra digitaal display voor de aanduiding van het aantal hartslagen per minuut, 46 euro per maand.
Ultrasoon gel , handig verpakt in knijptube, hypoallergeen getest en wateroplosbaar.